Werkwijze

Swan Short Stay

Wij bemiddelen voor eigenaren van accommodaties die permanent beschikbaar zijn voor de verhuur. Flexibiliteit in huurperiodes (al vanaf één maand) staat daarbij voorop. Wij hebben ons bewezen als een betrouwbare partner voor vastgoedeigenaren in Tilburg.

Wij verhuren accommodaties die zowel gestoffeerd als gemeubileerd zijn. Ook zijn ze voorzien zijn van een televisie, wasmachine, vaatwasser, droger en magnetron. Verder zijn keukengerei, bedden, beddengoed en handdoeken nodig. De all-in huurprijs is standaard inclusief gas, water, elektra, televisie- en internet. Als extra service kunnen huurders kiezen voor een wekelijkse schoonmaak inclusief schoon beddengoed en handdoeken.

Naast de ‘all-in’ verhuur verzorgen we ook het beheer, waarmee wij de opdrachtgever/eigenaren zoveel mogelijk ontlasten.

Heeft u nog vragen, kijk dan onder FAQ of stuur ons een e-mail.

Disclaimer website:

Alle informatie op deze website wordt zo accuraat en actueel mogelijk gepresenteerd. Swan Short Stay is niet aansprakelijk voor fouten, vergissingen of omissies. Zij behoudt zich nadrukkelijk het recht voor - om naar eigen inzicht en op elk gewenst moment - informatie en beschrijvingen van woningen te wijzigen.

Download Algemene Voorwaarden